16 Eylül 2012 Pazar

Sıkça Sorulan Sorular

Aklınıza takılan veya sormak istediğiniz , öğrenmek istediğiniz herşey için bu kısımdan öğrenebilirsiniz. Burada aradığınız Soru-Cevap Bulamıyor iseniz, Yorum kısımına yazabilirsiniz yada İletişim kısmından ulaşabilirsiniz.




Kazancı nasıl takip edeceğiz ve etrafımıza nasıl kart dağıtacağız?
Siz üye olduğunuzda Lyoness.com.tr adresine girebileceğiniz bir Kullanıcı adı ve Şifre gönderilir. Bu bilgiler ile panelinize giriş yapıp, kazancınızı 24 saat anlık takip edebilirsiniz. Ayrıca yeni kişileri kayıt edersiniz. Kayıt edilen kişilerin kartları ev adreslerine gönderilir.

Başvuru yaptık şimdi ne olacak?
Kaydınız 1-2 gün içinde sisteme girilecektir. Ardından size bundan sonra nasıl kazanacağınızı , Yeni üyeler yapmak için sunumlu dökümanlar içeren bir E-Kitap gönderilecektir.

Bu kartı nasıl kullanacaksınız?
  1. Anlaşmalı iş yerine gittiniz
  2. Ürünü aldınız kasaya gittiniz
  3. Kasiyere Lyoness kartınızı uzatın veya sadece numaranızı söyleyin veya cep telefonunuzdan okutun
  4. Sonra normal ödemenizi yapın
  5. Aynı anda Telefonunuza kazandığınız parayı gösteren bir SMS gelecektir
  6. İşte bu kadar basit…
Bu bir banka kartı mı? Arkasında hangi banka var?
Hayır bu bir banka kartı değildir. Taksit yapmaz. Siz ödemenizi yine kendiniz nakit veya kredi kartınızla yaparsınız, öncesinde Lyoness Kartınızı gösterdiğinizde para iadesi hemen hesabınıza yatar.

Kazandıklarımı nasıl alırım?
Kazançlarınız her Salı Günü üyelik panelinizde gireceğiniz banka hesabınıza geçer.

Bizim yapacağımız aylık veya yıllık ödeme, aidat vs. var mı?
Hayır. Hiçbir üyelik aidatı yoktur.

Lyoness harika görünüyor ama internette bir iki olumsuz yorum okudum, aslı yok değil mi?
Lyoness 42 ülkede aktif bir katrilyonluk bir firmadır. Türkiye’de kurulum aşamasında bazı gecikmeler olmuştur, bu doğru. Fakat bunlar geçmişte kalmıştır. Kart dağıtımları başlamış, yüzlerce iş yeri ile anlaşılmıştır. İnsanlar kazanmaya başlamış ve kazançlarını almaktadır.
Olumsuz yorumların genel sebebi ise üyelerin Premium üye olacak kişileri yanlış yönlendirmeleridir. Zaten o yanlış bilgi verip Ücretli üye yapan kişiler sistemden çıkarılmıştır. Bu makalede anlatılanlar ile ise ücretsiz üye oluyorsunuz. Normalde zaten kaybetme olmayan bu sistemde, kaybedecek bir sermaye bile koymuyorsunuz. Yorumlara itibar etmeyin dememle fikriniz değişmeyebilir. Ama ben kendi adıma işin aslını bildiğim için itibar etmiyorum.


0 yorum:

Yorum Gönder